https://www.hbcommunicatie.com/infinitedata/Kopafbeelding/header_henk.jpg

Over HB Communicatie

HB Communicatie-advies biedt een breed en veelzijdig aanbod van multimediale communicatiediensten. Tekst, beeld, vormgeving en film vormen samen een krachtig geïntegreerd communicatieconcept. Daarnaast verzorgt HB Communicatie training en coaching van redactionele taken. Het bedrijf is vooral actief in de gezondheidszorg, de welzijnssector, het onderwijs en de financiële dienstverlening. Op basis van uw wensen en behoeften biedt mijn bedrijf u een passend communicatie- en trainingsaanbod.

VISIE

Of het nu gaat om de bestaande producten en diensten opnieuw onder de aandacht te brengen of nieuwe producten en diensten onderscheidend in de markt te zetten. Communicatie bepaalt in alle gevallen het resultaat. Hoe wordt de boodschap geformuleerd? Welke media worden gekozen? Mijn visie? Besteed voldoende aandacht aan communicatie en doe dat op een professionele manier.

WERKWIJZE

Luisteren, overleggen, aanvoelen en inleven. Het vormt voor mij de basis voor het contact met de klant. Ik wil een sparring partner zijn, een naaste adviseur die niet alleen het spoor van de klant volgt, maar ook andere wegen durft in te slaan met vaak verassende resultaten.

Graag maak ik een afspraak met u en uw bedrijf.

Henk Bakker

Portfolio
Film over de zorg in 2020.

Film over de zorg in 2020. In opdracht van Thuiszorg Rotterdam produceerde... Lees meer

Bouwkrant Surplus

Bouwkrant Surplus Voor Surplus Zorg realiseert HB Communicatie een... Lees meer

Henk Bakker
HB Communicatie
Doenradestraat 57
4834 GA Breda

Telefoon:     (076) 514 32 28
Mobiel: 06 536 411 44
E-mail: henk@hbcommunicatie.com
Web: www.hbcommunicatie.com
Binnen enkele seconden een woordvoerder nodig?